Čtyři roky s GDPR - tak zněl název online konference, kterou jsme na konci června uspořádali.

Konference Čtyři roky s GDPR, kterou uspořádal odborný časopis DPO PRO: ochrana osobních údajů v praxi společně se Spolkem pro ochranu osobních údajů, skončila úspěchem. 

Téměř pět desítek účastníků vyslechlo za moderace Evy Janečkové, šéfredaktorky DPO PRO, debatu na témata, která v oblasti ochrany osobních údajů v uplynulých letech opanovala veřejný prostor:

  • IT bezpečnost
  • kamerové systémy
  • biometrika
  • osobní údaje ve veřejné správě

Mezi panelisty se objevili naši přední odborníci (František Nonnemann, Michal Nulíček a Oldřich Kužílek) a význam akce podtrhla účast místopředsedy Úřadu pro ochranu osobních údajů Josefa Prokeše.

 

DPO PRO: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V PRAXI

 

Na inspirativní vystoupení jmenovaných expertů navázaly četné dotazy účastníků konference

Děkujeme všem, díky kterým se konference vydařila, zejména Spolku pro ochranu osobních údajů, jednotlivým panelistům a v neposlední řadě trpělivému a zvídavému publiku.

Ti všichni přispěli k našemu rozhodnutí, že v příštím roce konferenci uspořádáme znovu. Půlkulaté výročí je totiž k bilancování jako stvořené!


{LANGSTRING ERROR: banner_title / general}
O školství
nejen pro školy
Na začátek stránky

Tyto webové stránky používají ke svému fungování soubory cookies.
Kliknutím na tlačítko "Povolit všechny cookies" nám umožníte použití cookies pro analytické a marketingové účely. Kliknutím na odkaz "Podrobné nastavení" máte možnost si cookies nastavit podle sebe a případně vybrat souhlas k těm typům cookies, které nejsou nezbytné pro fungování webu.

Podrobné nastavení